Förvaltare

Du har kontakt med hyresgäster, drifttekniker och underentreprenörer. Det kombinerar du med ett tekniskt ansvar för ett antal fastigheter och ofta även för fastigheternas driftnetto.

Din roll i systemet

Som förvaltare är du den som har bäst koll på varje enskild fastighet och den som kommer jobba bredast i systemet. Du har full koll på dina hyresgästers avtal, deras aktuella ärenden och förstås allt som sker i byggnaderna. Du vet vilket underhåll som ska genomföras närmsta tiden och du har stenkoll på att ni lever upp till alla myndighetskrav och egenkontroller.

Din process

Du drivs av dina hyresgäster och ni gör årsplaner tillsammans kring vad ni kan göra för att underlätta deras vardag. När det är dags så drar du igång olika aktiviteter direkt från systemet.

Har du ett intäktsansvar så meddelar systemet dig om alla viktiga avtalsdatum och du kan koncenterara dig på att få vakanta lokaler och bostäder uthyrda.

Du aktiverar projekt i underhållsplanen och jobbar förstås med nästa års budget. När det närmar sig tiden för olika myndighetsbesiktningar så får du i god tid ett ärende i systemet så att du kan avropa en besiktning med intern eller extern personal.

Vill du veta mer?