Jul- och nyårshälsning!

Ännu ett nytt år står för dörren och även detta år gick förbi med en väldig fart. Trots farten är det mycket som har hunnits med och många givande möten som ägt rum.

Vi är mycket glada över att vi har kunnat träffa både medarbetare och kunder mer personligt detta år. Att kunna arbeta på kontoret med vanliga rutiner, tillsammans med den flexibilitet av både hem- och kontorsarbete som vi har behållit har uppskattats hos många medarbetare. Inte minst är vi också glada över alla kunder vi har fått träffa dels genom vanliga möten, och dels genom olika mässor där vi både har ställt ut och varit besökare. Även vår kundkonferens gjorde ett återtåg där våra olika kunder från norr till söder samlades i Stockholm för två dagar tillsammans där utbildning och kunskapsutbyte stod i centrum.

Många nya personer har vi också fått lära känna under årets gång, de kom i form av både nya kunder såväl som nya medarbetare. Det har varit mycket roligt att få lära känna er alla och vi ser fram emot flera års samarbete!

Med allt detta att se tillbaka på är vi redo att knyta ihop säcken för i år och hoppas på ett minst lika spännande och roligt 2023!
God jul och gott nytt år önskar
LEB System

PS. Som vanligt kommer vår kundtjänst att vara tillgänglig alla helgfria dagar under ordinarie tider.