Om oss

Vi utvecklar ett heltäckande system för fastighetsförvaltning. Vi har hållit på sedan 1990 och systemet är nu inne på sin femte generation. Vi vänder oss i första hand till stora fastighetsförvaltande verksamheter såsom kommuner, statliga verk och större privata företag. De som väljer oss gör det ofta för att få en god struktur, ett sammanhängande system och kombinationen av standardprodukt med möjlighet till egna anpassningar.

 

Kompetens

 

Vårt fokus i produktutvecklingen är att bygga ett stabilt och robust system för krävande verksamheter. Det ligger stora värden i den information som systemet hanterar hos våra kunder. Vår ambition är att kunna tillfredsställa olika typer av användarroller, hantera olika ekonomiska uppföljningsmodeller och klara olika tekniska driftmiljöer - i en och samma produkt.

De kunder som trivs bäst med oss har en långsiktig syn på sin fastighetsförvaltning och är noga med hur all information struktureras och hanteras. Ofta blir vår produkt master för fastighetsinformation och integreras till en rad andra system som är beroende av kvalitetssäkrat data.

Företaget är familjeägt och grundades av Lars-Erik Bengtsson 1990. Vi sitter nära Globen i Stockholm och är cirka 20 anställda och konsulter.

Vi är trippel-A klassade enligt Bisnodes kreditbedömning.

Trippel-A

Referenser

" Stockholms stad, Stadsledningskontoret och Idrottsförvaltningen förvaltar ägda och inhyrda fastigheter, fritidsanläggningar och bostäder. "

Läs mer

" Byggnadsfirman Olov Lindgren AB grundades 1938. Företaget äger 100 fastigheter i Stockholm som de antingen har köpt eller byggt själva. Företaget har drygt 100 årsanställda. "

Läs mer

" Specialfastigheter är ett statligt bolag med en omfattande fastighetsverksamhet med säkerhetsfokus. "

Läs mer

" Trafikverkets tiotusentals fastigheter och avtal hanteras i L.E.B System "

Läs mer